Friday 13 April 2012

Rezolva-ti problemele cu Exmobi distribuitor accesorii auto

Calitatea este cea care da valoarea oricarui lucru. In cazul pietei de automobile, acesta este un principiu de baza care asigura buna functionare a automobilelor si, mai presus de toate, siguranta si increderea clientului. Exmobi distribuitor accesorii auto este o firma care actioneaza pe piata de mai bine de 18 ani. In tot acest timp a adunat o experienta care ii permite sa se considere un factor cheie pe piata produselor dezvoltate pentru detinatorii de autovehicule precum si pentru companiile a caror activitate presupune achizitionarea permanenta a acestui tip de produse.

Distribuitor accesorii auto de top

Ca o firma ce cunoaste importanta orientarii spre client, Exmobi se ghideaza dupa cerintele si necesitatile cumparatorilor sai pentru a le oferi cele mai bune servicii si produse, si de asemenea pentru a consolida piata automobilistica, care are nevoie de permanenta sustinere si, mai ales in aceste perioade economice nefavorabile, de inovatie.

Printre produsele de care se pot bucura clientii Exmobi se numara diverse accesorii autor, cum sunt covorasele Procar, destinate mentinerii curateniei automobilului tau pentru vreme indelungata. Cei care tin la curatenia masinii lor pot aprecia la justa valoarea functionalitatea acestor accesorii. Ca distribuitor accesorii auto, Exmobi realizeaza si importa numai produse de înalta calitate, destinate uzului frecvent. Aderenta sporita realizata prin materialul special – cu scai – realizata intr-un sistem pantentat, face mult mai dificila infiltrarea mizeriei in interiorul masinii si asigura in acelasi timp o curatare usoara. Sistemul impermeabil ajuta de asemenea la mentinerea igienei interioare a automobilului, iar designul special asigura corespondenta perfecta intre modelul de prindere al masinii tale cu cel al covoraselor. Daca nu te-ai gandit inca ca cadou ai putea sa iti faci de Craciun, ai sansa sa o faci acum. Cu siguranta vei fi multumit de rezultat.

Tot un cadou pentru tine si masina ta pot fi husele auto Procar Interio din oferta Exmobi distribuitor accesorii auto, care sunt comercializate si fabricate dupa modelele standard ale masinilor de serie. Husele sunt special realizate pentru a imbina toate sistemele necesare care tin de functionalitatea scaunelor, de la tipul scaunului (daca vorbim de un automobil clasic sau sport), de materialele din care sunt realizate si proprietatile lor obligatorii, de designul tetierelor, diferitele butoane de ajustare si de unele frontale si alte criterii. Aceste huse protejeaza scaunele si tapiteria si sunt perfect compatibile si ajustabile diferitelor modele de scaune, in functie de marca masinii si designul interior specific fiecareia.

Nu numai aceste produse ci toate accesoriile oferite de Exmobi sunt realizate pentru a corespunde celor mai exigenti clienti, ceea ce arata grija si responsabilitatea Exmobi o investeste in multumirea clientilor sai. Avand la baza spritul de echipa, profesionalismul, respectul, orientarea catre client si bineinteles responsabilitatea, acest distribuitor accesorii auto reuseste sa fie unul dintre cei mai de succes competitori de pe piata. Firma are deja un parc propriu cu 9 masini care realizeaza toate activitatile de merchadising si aduce intotdeauna clienti dornici sa gaseasca o echipa profesionista si devotata activitatii sale. Printre clientii actuali este necesar sa spunem ca se numara cateva nume importante ale lanturilor nationale de hipermarketuri, cum sunt Real, Kaufland, Cora, Carrefour, Selgros, Metro sau Auchan, ceea ce afirma inca o data succesul Exmobi pe piata romaneasca ca distribuitor si importator accesorii auto.


huse auto, huse auto

No comments:

Post a Comment