Thursday 12 April 2012

Cursuri de formare profesionala

   Sunt multe lucruri pe care le poti schimba la viata ta, nu prea multe in bine asta e cel mai trist. Nu poti mereu sa faci sa iti mearga mai bine, dar poti foarte des sa visezi asta. Pana la urma speranta moare ultima. Ests greu in aceste zile sa crezi cu tarie in vremuri mai bune, dar cred eu este cea mai buna solutie pentru ca in aceste sperante iti poti gasi ambitia de a merge mai departe, si ca atare iti va fi mai usor.

Nimeni nu poate fi astazi sigur daca maine o va duce mai bine, Situatia economica este foarte grea si nu este deloc usor sa iti faci un rost in aceste zile.

Volatilitatea pietei devine tot mai pregnanta si isi face tot mai des simtita prezenta, unele locuri de munca apar peste noapte si tot asa de repede se dau iar altele dispar impreuna cu tot domeniul din care faceau parte si asta pentru ani buni. De aceea nu este deloc usor sa fii sigur pe tine atunci cand te poti trezi ca activezi intr-o zona care efectiv nu mai are nici o sansa de reabilitare din punct de vedere economic.

Poti sa incerci sa te axezi pe mai multe domenii de activitate si sa ai mai multe sanse in gasirea unui loc de munca, nu reprezinta o optiune sa stai linistit acasa si sa astepti sa se intample ceva minunat pentru tine probabil nu se va intampla. Aceste scoli de recalificare ajuta foarte multi oameni astazi ca sa isi poata gasi mai repede un loc de munca sau sa faca rost de un al doilea job care il poate ajuta sa isi plateasca datoriile, pentru cei ce au nevoie de asa ceva.

   Puteti urma in cadrul acestor institutii de invatatmant urmatoarele cursuri de calificare: cursuri limbi straine,cursuri pentru copii,engleza pentru copii,cursuri engleza,cursuri limba engleza,cursuri de pictura pentru copii,cursuri de formare profesionala,instalator sisteme termice solare,instalator sisteme fotovoltaice solare, cursuri inspector resurse umane.

Si poti incerca sa faci urmatoarele meserii inspector resurse umane, inspector ssm sau inspector protectia muncii. Poate cine stie reusesti sa ajuti pe altii care au avut aceleasi probleme in a-si gasi loc de munca precum ai avut si tu. Pana la urma este bine sa poti darui ceva inapoi comunitatii tale.

In aceasta perioada dificila toata lumea are nevoie de ajutor , astfel ca incearca sa poti fi si tu de folos, sau macar ajuta-te pe tine inmultindu-ti sansele sa ai un salariu mai bun sau cel putin sa ai un venit sigur. Poti negocia foarte usor un salariu daca ai mai multe calificari, sau poti pleca mult mai usor in strainatate sa muncesti daca stii niste limbi straine de circulatie internationala. Incearca sa fii greu de atins de vicisnitudinile economice alea acestor vremuri, pentru ca pana la urma numai cei buni vor reusi sa treaca peste aceasta perioada cu bine. Va fi o adevarata lupta economicain fata si va trebui sa fim pregatiti cat de bine se poate pentru asta. Si mai presus de cat toate sa nu ne dam batuti. Nu este nici ziua nici momentul sa lasam totul in voia sortii , pentru noi recalificarea poate fi cea mai buna sansa pe care ne-o ofera viata. De aceea merita sa riscam ceva ca sa putem spera ca vom avea totul.


cursuri limbi straine, inspector protectia muncii

No comments:

Post a Comment