Tuesday 19 June 2012

Tineti legatura cu romanii din UK

Romani in UK sunt intr-un numar destul de mare si cu totii stim asta. Fie ca este vorba de rudele noastre mai apropiate sau mai indepartate, fie ca este vorba de prieteni sau simple cunostinte, romanii in UK formeaza o comunitate de care este imposibil sa nu ne pese, cu care sa nu dorim sa pastram legatura in permanenta si despre care vrem sa aflam tot timpul noutati. Se intampla cateodata sa nu avem posibilitatea de a vorbi atat de des precum ne-am dori la telefon sau pe internet cu persoanele dragi care sunt plecate in UK, de aceea un loc in care putem afla noutati despre romani in UK este atat de util in ziua de astazi. Desi nu este imposibil, este destul de greu sa gasesti o pagina web spre exemplu, dedicata exclusiv oferirii de informatii despre romani in UK, insa acestea exista si in cele ce urmeaza vom incerca sa explicam de ce o astfel de pagina web este atat de importanta, cu ce ne ajuta pe noi cei ramasi in Romania dar si cu ce ii ajuta pe cei plecati in UK, fie temporar sau definitiv.

In primul rand, asa cum am mentionat anterior, suntem noi, cei ramasi „acasa”, principalii interesati sa aflam noutati despre romanii in UK. Ce ne poate oferi o astfel de pagina web? Bineinteles ca nu putem afla vesti directe de la rudele, prietenii sau cunostintele noastre aflate acolo, insa putem afla ce se mai intampla in jurul lor. Un astfel de spatiu virtual care se preocupa cu promovarea celor mai importante stiri despre romani in UK este extrem de cautat si dorit atat de cei aflati in Romania, precum si de cei plecati peste hotare. Aici puteti afla ultimele stiri despre romanii in UK din absolut orice domeniu de interes, inclusiv cultural, social, politic sau economic.

Mai departe, o astfel de platforma online este extrem de folositoare si pentru romani in UK. Aici ei pot afla in primul rand ultimele stiri despre ceea ce se mai intampla pe teritoriul tarii in care au emigrat, dar pot lua legatura si cu alti romani aflati in aceeasi situatie. Comunitatea de romani in UK trebuie sa fie din ce in ce mai inchegata, acestia trebuie sa fie uniti, indiferent daca inainte sa plece din Romania se cunosteau sau nu. O astfel de pagina web poate ajuta la coeziunea grupului de romani in UK, le poate facilita comunicarea interpersonala, ii poate ajuta sa ia legatura unii cu ceilalti pentru diverse probleme sau pentru desfasurarea unor activitati. Mai mult decat atat, o astfel de pagina web contine de obicei si o rubrica de anunturi UK. Aici oamenii pot cauta si posta anunturi cu privire la locuinte de inchiriat sau de vanzare, oferte de munca si multe altele. Atat pentru romani in UK abia sositi, precum si pentru cei care au emigrat de ceva vreme, o astfel de sectiune de anunturi UK este foarte utila pentru ca isi pot gasi locuri de munca, pot oferi altor romani in UK un loc de munca, se pot grupa pentru a inchiria locuinte si multe altele.

Fie ca vorbim de sectiunea in care cautam doar anunturi UK pentru ceva ce ne intereseaza in mod direct, fie ca urmarim ultimele noutati despre ce-au mai facut romanii in UK, un spatiu virtual care sa ne ofere regulat aceste informatii este mai mult decat necesar si util. Fenomenul migratiei este real si in plina expansiune, astfel ca utilitatea unor astfel de pagini web va creste din ce in ce mai mult in perioada urmatoare mai mult ca sigur.


Tags: anunturi uk, romanii in uk, romani uk

No comments:

Post a Comment