Saturday 16 June 2012

Perdele moderne

Imagineaza-ti ca esti intr-un cerc in mijlocul oras grandios, o metropola ca New York-ul, esti la 100 de metri in cer pe varful unei cladiri, intr-o zi cand nu este nici prea soare nici prea frig si nici prea cald, vremea probabil buna sa fii echipat comod si sa simti vantul cum trece prin hainele tale si cum puritatea luminii iti arata zone din metropola pe care nu ai cum sa le vezi intr-o zi intunecata sau cu foarte multa ceata. Gandeste-te ca ai posibilitatea sa vezi tot fara a fi vazut, ca poti vedea lumea din linistea zonei tale de confort.

E grozav, nu-i asa?  Or sa spuna multi ca este bine. Ei cam asta poti vedea daca in casa ta iti pui perdele si draperii. In afara de senzatia ca ai o mobila noua, in afara de lucrul ca si locuinta ta va arata diferit fara a fi musai sa investesti sume foarte mari in mobilier, asa cum fac probabil extrem de multe persoane. In realitate calitatea unei incaperi este data de felul in care ajunge lumina la tine , pe unde o filtrezi, cat din ea lasi sa vina si mai ales cum ajunge la tine, lumina reuseste sa altereze unghiuri, sa le faca pe altele sa dispara , si mai ales sa dea senzatii care ar fi imposibil de creeat altfel. Mai usor pui casa in evidenta doar cu ajutorul unor perdele dar este mai greu invers. Asta pentru cei cu buget mai mic ar fi fi vesti bune. Pentru ca pana la urma costul unor multiple feluri de perdele nu este indeajuns de mare sa rivalizeze cu o operatiune de finisaj plus achitarea unui ansamblu de mobilier.

Puteti pune si perdele bucatarie pentru ca pana la urma si acolo pot aduce un efect aparte. Daca aveti o mobila cumparata acum si in tendinte puteti incerca perdele moderne. Ele vin asortate cu o multime de modele draperii care va feresc de de cei care va nesocotesc intimitatea. Nu are importanta ce schimbari va efectuati in locuinta aveti nevoie de aceste lucruri. Bine acum exista si cateva tipuri de locuinte si anume cele high tech unde aceste lucruri sunt scoase datorita faptului ca puteti comuta culoarea cu usurinta folosind un dispozitiv digital. Dar este destul de costisitor sa folositi aceasta tehnologie avand in vedere costul ridicat al curentului electric.

Si pana la urma nu stiu cati isi mai doresc un consumator de energie in plus in casa, mai ales acum cand economiile se zguduie si preturile cresc mereu. Cel mai bine cautati pe web oameni care se pricep foarte bine la pusul de perdele si care au experienta in aceasta bransa, ca sa va puteti bucura de un lucru bine facut si de un aranjament inedit.  Interioarele locuintelor au nevoie de inspiratie, de modificari, de tonalitate.

De muzica la nivel estetic, trebuie ca in casa noastra sa  generam sentimentul de confort si acea stare de acasa, de mediul nostru, trebuie sa luam in calcul cum ne plac noua toate piesele de mobilier in sensul cum le dorim aranjate si unde si mai presus ca toate si functionalitatea lor. Modificarile de obicei nu depasesc normele impuse de conditiile de spatiu la bloc iar la casele de la curte exista posibilitatea ca prin semnarea unor acte aditionale sa iti extinzi spatiul locuibil adaugand noi aripi sau incaperi locuintei tale. Poti folosi apoi o multime de trucuri ca sa iti infrumusezi locuinta.


Tags: perdele

No comments:

Post a Comment