Monday 18 June 2012

Modele Tatuaje Spate Baieti Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

12Jun

Modele Tatuaje  Spate Baieti Salon Tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo

Posted by: Roxy Tattoo  /  Category: Modele Tatuaje Spate Baieti Salon Tatuaje Piercing Roxy Tattoo Bucuresti

 

model tatuaje spate baieti salon tatuaje roxy tattoo bucuresti

Buna Ziua

 

Ce modele de tatuaje isi fac baietii pe spate la salon  tatuaje Bucuresti Roxy Tattoo?

Ce deosebeste tatuajele de fete pe spate de cele ale baietilor?

Daca vorbim de tatuaje pe spate la baieti , vorbim de tatuaje mai mari , mai compelexe si care au in general un impact cat mai mare asupra obesrvatorului . In general la baieti , tatuaje pe spate nu sant foarte frecvente .

Asa cum spuneam cu un spate dezgolit si un umar la o femeie este o senzatie de senzualitate , la barbat acest lucru nu are nici de cum acest efect .

Deoarece daca vorbim de  modele de tatuaje pe spate la baieti , la salon tatuaje Roxy Tattoo Bucuresti , experienta ne invata ca barbatii nu isi doresc foarte mult un tatuaj acolo deoarece ei nu sant in general obervati .

Barbatii sant in generali observatori , iar ideea de a avea un tatuaj este un gen de demonstratie de forta in fata privitorului . Aceasta demonstratie de forta inseamna , observarea directa a interlocutorilor atunci cand dau nas in nas cu tatuajul lui .

Lucru care nu se intampla atunci , cand il are pe spate . O femeie deci este observata pe cand barbatul nu . De aceea femeia atrage cu un tatuaj pe spate , iar barbatul cu un tatuaj pe spate nu atrage in acelasi fel .

modeel tatuaje spate baieti salon tatuaje piercing roxy tattoo bucuresti

De aceea facand aceasta paralela in general se fac tatuaje putin pe spate la baieti . Am sa enumar cateva caracteristici depre tatuaje spate baieti:

Locatie : Pe omoplat sau uneori pe mijlocul spatelui

Tip Tatuaj :In general  black and grey

Tatuaj ermanent , semipermanent de loc

Modele de tatuaje  spate baieti : In general luptatori , religioase si diverse alte motive , rareori tribale

Marimea tatuaje :in general mari peste 250 de cmp

Durere: Pe spate omoplat este cel mai putin dureros .

modele tatuaje baieti spate salon tatuaje bucuresti roxy tattoo

Cand se fac scrisuri in general se fac de la un umar la altul al spatelui .

Pe spate se fac si portrete tatuate  in general .

Daca se fac ingeri sau aripi de ingeri se fac pe mijlocul spatelui , avand element de simetrie coloana vertebrala.

Ca si model celebru este ingerul care il are Beckham pe spate , si care a fost cerut de foarte multe ori sau tatuaj Fifty Cent sau umarul lui Ricky Martin in scris aramaic sau alte modele ale celebritatilor de la hollywood .

Dincolo de aceste arhetipuri , in salon tatuaje piercing Bucuresti Roxy Tattoo nu se poate vorbi de un anumit model  de tatuaje sau caracteristici .

In aceasta zona a corpului ,la baieti  ,se fac tot felul de modele de tatuaje care mai diferit de celalalt neexistand o caracteristica legata de model de tatuaj si de incadrarea in semantica lui .

De aceea  ca si sfat , cand veniti la un salon de tatuaje nu incercati sa intrebati , pentru  spate ce modele s-ar preta sau ce tipuri sant caracteristice.

Deoarece acolo , diferentele sant  mari . In cadrul unor saloane de tatuaje nu am gasit similaritati si trasaturi generale . In cazul in care mai sant alte intrebari , salon tatuaje piercing Roxy Tattoo Bucuresti va sta la dispozitie si artistii sai tatuatori va asteapta cu modele de tatuaje inedite si maiestrie artistica.

 

va doresc sanatate si aveti grija de voi

cu deosebita stima

Roxy Tattoo Design Bucuresti

Manager si Administrator

Roxy Tattoo Design Bucuresti

Bogdan Iliescu

No comments:

Post a Comment