Monday 9 July 2012

Abordarea profesionala la indemana noastra

Abordarea profesionala a auditiilor muzicale a depasit de mult aria rezervata doar celor care sunt in bransa, echipamentele audio de tipul celor bose companion fiind deja prezente si disponibile oricui doreste sa beneficieze de un sunet de calitate pe care il poate elibera orice dispozitiv conectat la celebrul de acum, Control Pod al acestui sistem.

Daca te afli in situatia in care lucrezi multe ore pe zi la calculator si vrei sa ai un fundal muzical placut, sau esti un impatimit la jocurilor si vizionarii filmelor, atunci conectarea acestui sistem audio performant iti va aduce reliefarea unui sunet de exceptie in ciuda dimensiunilor mici ale satelitilor si a modului principal Acoustimass, care este responsabil cu sunetele joase extrem de precise si naturale. Te vei afla in fata unui sunet complet, incisiv si detaliat pe care aceste boxe il vor furniza pentru orice sursa vei cupla la intrarile auxiliare.

Continuarea acestei modalitati de auditie standard o vei putea extinde si catre momentele in care nu te afli langa un computer si pur si simplu doresti sa-ti asculti muzica preferata oriunde te-ai afla, dar nu oricum. Producatorii s-au adaptat si acestei situatii si ofera in acest moment varianta portabila pentru melomanii pretentiosi, si anume bose sounddock, care va putea prelua in suportul sau orice IPhone sau IPod care isi vor preda controlul integral acestui special dispozitiv audio. Prin telecomanda pe care o are in dotare, vei putea controla functiile IPod astfel incat te vei putea bucura de intreaga placere de a aculta muzica asa cum nu ai putut auzi pana acum. Pe loc iti vei pretui si mai mult dispozitivul tau de redare, iar experienta audio se va ridica mult peste nivelul asteptarilor.

Si daca esti plin de energie si ai o multime de prieteni, fiecare cu dispozitivul sau mobil pe care sunt incarcate tot felul de piese muzicale, atunci este limpede ca intalnirile voastre trebuie sa fie monitorizate si sustinute de un sistem de redare cu adevarat portabil cum este un bose soundlink. Daca nu ai aflat pana acum trebuie sa stii ca muzica va va insoti oriunde ati merge, la munte sau la mare, iar marele avantaj al acestui sistem usor de purtat la drum, este ca va putea tine in memoria sa pana la sase dispozitive de tip bluetooth, diferite, de la care va putea prelua sunetul distractiei voastre.

Conexiunea catre acest sistem audio portabil se face direct prin intermediul protocolului bluetooth, asadar ai scapat de orice fir care te-ar putea incurca sau l-ai putea rupe atunci cand esti in miscare. Raza sa de functionare, adica de receptionare a semnalului primit de la un transmitator, este de zece metri, in timp ce bateria poate aduce distactie in grupul tau de prieteni timp de circa 8 ore.

Prin urmare iata ca profesionistii in domeniu acorda o sansa in plus celor care sunt mereu in miscare, aducand noi si noi dispozitive excelent construite pentru redarea si abordarea profesionista a auditiilor muzicale, altfel decat in varianta clasica de auditie obisnuita, acasa, cu ajutorul unui amplificator stereo la care au fost conectate una sau mai multe boxe audio de calitate.

Cunoscatorii in domeniul audio profesional si-au luat intotdeauna masurile de prevedere necesare pentru a putea primi tot ce este mai bun din partea echipamentelor pe care le utilizeaza. Este evident ca odata ce esti un impatimit al auditiilor muzicale de exceptie, fara indoiala ca te vei orienta catre asezarea in living a unui amplificator nad, care va face buna pereche cu doua sau chiar mai multe boxe magnat.

Combinatiile sunt la indemana noastra, profesionistii ni le ofera, iar noi trebuie doar sa decidem abordarea setului de aparatura audio care sa ne satisfaca deplin setea de calitate, indiferent de locul si momentul in care facem o auditie.

No comments:

Post a Comment